Helsingin sosialidemokraatit esittää Nasima Razmyaria kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi

Ajankohtaista

Helsingin sosialidemokraattien piirikokous päätti luottamushenkilövalinnoista kokouksessaan 1.7. Kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi päätettiin esittää Nasima Razmyaria.

”Olen valtavan kiitollinen Helsingin sosialidemokraateille tuesta. Koulutuksen ja varhaiskasvatuksen painoarvo on merkittävä. Varhaiskasvatuksen laatuun ja resursseihin tulee panostaa. Lasten ja nuorten hyvinvointi sekä koulutuksen tasa-arvo ovat SDP:lle aivan keskeisiä teemoja. Myös alueellisen eriytymisen ehkäisyssä kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla on merkittävä rooli. Tätä näkökulmaa haluan entisestään vahvistaa”, Razmyar kertoo.

Razmyar on toiminut aikaisemmin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestarina sekä kansanedustajana vuosina 2015-2017.  Razmyar on koulutukseltaan kulttuurituottaja (YAMK) ja yhteisöpedagogi (AMK, kansalaistoiminta ja nuorisotyö).

Piirikokous päätti myös muista luottamushenkilövalinnoista. Kaupunginhallituksen jäseneksi valittiin Razmyarin lisäksi Elisa Gebhard. Koko luottamuspaikkaesityksen löydät alta. Luottamuspaikkajakoa päivitetty piirihallituksen päätöksellä 6.7.2021.

Lisätietoja:

Laura Ylitalo
toiminnanjohtaja
SDP Helsinki
p. 045 1655 011