SDP Helsinki hakee toiminnanjohtajaa

HELSINGIN SOSIALIDEMOKRAATIT RY on Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen piirijärjestö.

Etsimme palvelukseemme 1.9.2017 alkaen

 

TOIMINNANJOHTAJAA

 

TOIMINNANJOHTAJA vastaa puoluetyön ja kuntapolitiikan koordinoinnista, järjestötyön kehittämisestä, vaalikampanjoiden valmistelusta ja toimeenpanosta sekä piirijärjestön taloudesta ja hallinnosta. Toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluu myös poliittinen valmistelu sekä piirihallituksen valmistelijan, esittelijän ja sihteerin tehtävät. Toiminnanjohtaja toimii piiritoimiston esimiehenä.

 

TEHTÄVÄN MENESTYKSELLINEN HOITAMINEN EDELLYTTÄÄ sosialidemokraattista arvomaailmaa ja sosialidemokraattisen liikkeen hyvää tuntemusta sekä erinomaista ja käytännössä osoitettua järjestöosaamista. Kyky itsenäiseen työskentelyyn, neuvottelutaidot, yhteistyö- ja muutoskyky sekä valmius epäsäännöllisiin työaikoihin ovat toiminnanjohtajan työssä onnistumisen keskeisimpiä edellytyksiä. Valittavalta henkilöltä edellytämme myös viestinnällistä ja tietoteknistä osaamista sekä ajokorttia.

Eduksi katsotaan esimieskokemus, yhteiskunnallinen koulutus sekä ruotsin ja englannin kielitaito.

 

Työpaikka sijaitsee Hakaniemen Ympyrätalossa, SDP:n puoluetoimistossa. Työsopimus on voimassa toistaiseksi. Tehtävästä maksetaan Järjestötoimitsijain liiton työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna Isbom, puh. 050 413 8299. Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostitse otsikolla ”Toiminnanjohtaja” osoitteeseen hanna.isbom@sdp.fi 23.7. mennessä.