SAMPO UNTAMALA ALOITTAA SDP HELSINGIN UUTENA JÄRJESTÖKOORDINAATTORINA

SDP Helsingin uudeksi järjestökoordinaattoriksi on nimetty valtiotieteiden kandidaatti Sampo Untamala. Hän on toiminut mm. Helsingin poliisilaitoksella viestintäsuunnittelijana ja ollut kehittämässä poliisilaitoksen sisäistä ja ulkoista viestintää. Untamalan erityisosaamisena on hänen videoviestintätaitonsa.  

”Aloitan innolla työt SDP:n Helsingin piirissä! Kuntavaalityö innostaa ja motivoi minua erityisen paljon, ja haluan rakentaa yhdessä ehdokkaiden ja vapaaehtoisten kanssa kaupunkia, joka on tasa-arvoisempi, viihtyisämpi ja turvallisempi jokaiselle helsinkiläiselle.”, Untamala sanoo innostuneena.

Määräaikaisen työn Untamala aloittaa 5.8.2024 ja työsuhde kestää kuntavaalien yli 16.5.2025 saakka. Järjestökoordinaattorina Untamala vastaa mm. vapaaehtoistyön koordinoinnista, tukemisesta ja kehittämisestä. Työ sisältää tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista, viestintää sekä vaalien valmistelutyötä ja kampanjointia. “Vaalityö kuntavaalivoiton eteen alkaa kesän jälkeen. On todella inspiroivaa saada Sampo järjestökoordinaattoriksi tekemään vaalityötä ja uskon, että hänen työotteensa ja kokemus aiemmista tehtävistä on juuri sitä, mitä nykyaikainen kampanjointi tarvitsee. Näin nostamme sosialidemokraattien kannatuksen Helsingissä uuteen huippuun,” sanoo SDP Helsingin toiminnanjohtaja Tuomas Finne.