Saara Kuoppala Helsingin sosialidemokraattien järjestösuunnittelijaksi

SDP Helsingin järjestösuunnittelijaksi on valittu teologian maisteri Saara Kuoppala (kuvassa). Hän siirtyy tehtävään Helsingin yliopiston väitöskirjatutkijan työstä ja aloittaa tehtävässään 25. elokuuta.

Aiemmin Kuoppala on työskennellyt viestintävastaavana, seurakuntasihteerinä sekä tieteellisen Katsomukset-julkaisun koordinaattorina.

– On äärimmäisen mielenkiintoista päästä työskentelemään Helsingin demareiden joukossa. Odotan innolla yhteistyötä eri osastojen ja jäsenistön kanssa sekä tietenkin tapahtumarikkaita hetkiä, Kuoppala kertoo tiedotteessa.

Järjestösuunnittelijan tehtävään kuuluu SDP:n puoluetyö Helsingissä ja osa-alueina ovat talouden seuranta, ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä puolueosastojen parissa tehtävä järjestötyö.

Toiminnanjohtaja Tuomas Finne ja puheenjohtaja Anita Hellman iloitsevat, että työpaikka kiinnosti hakijoita eri taustoista. Hakijoita tehtävään oli kaikkiaan 14.

– Saara Kuoppalan monipuolinen osaaminen ja positiivinen persoona tuovat asiantuntevaa työotetta Helsingin sosialidemokraattien piiritoimistolle.

Piiritoimistolle päätettiin palkata järjestösuunnittelija, sillä pitkäaikainen toimistonhoitaja Carola Grönlundin jää eläkkeelle 1. syyskuuta. Grönlund on tullut Helsingin piirissä tunnetuksi vahvana järjestöosaajana.

– Hän on tukenut osastojen toimintaa ja tehnyt vaalikampanjoita menestyksekkäästi vuosien ajan sosialidemokraattisen liikkeen eri järjestöissä, Finne sanoo.