Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keskustelutilaisuus lasten, erityisesti tyttöjen oikeuksista

20.11.2018 @ 19:00 - 20:15

Tervetuloa Helsingin demarinaisten tapahtumaan kansainvälisen lasten oikeuksien päivän kunniaksi!

Keskustelemme tiistaina 20.11. lasten, erityisesti tyttöjen, oikeuksista.

Miten tyttöjen oikeudet toteutuvat maailmassa ja Suomessa?  Kuka päättää mikä on lapsen etu? Voiko vanhempien tahto olla vastoin lapsen etua?  Minkälaisia yhteisiä ratkaisuja löydämme lasten aseman parantamiseksi muuttuvassa yhteiskunnassamme?
Keskustelemassa kansanedustaja Pilvi Torsti, CMI:n rauhanvälittäjä Hussein al-Taee sekä Pelastakaa lapset ry:n hankepäällikkö Eveliina Viitanen. Moderaattorina toimii poliitikko Tiina Rytky.

Keskustelun lopuksi otamme kantaa Amnesty Internationalin aloittamaan tanssikampanjaan Iranin naisten ihmisoikeuksien puolesta ja vedämme 15min rennot tanssitreenit. #dancingisnotacrime

Ohjelma:
klo 19.00 Ovet avautuvat
klo 19.15-20.00 Keskustelua
klo 20.00-20.15 tanssitreenit

Sijainti: TSL-Helsinki -opintojärjestön tanssisali Vallilan sydämessä, Sturenkatu 27:ssa. Huomioithan, että tilassa ei saa olla ulkokengät jalassa. Istumme rennosti ja mukavasti jakkaroilla, tyynyillä tai lattialla.

Tilaisuus on avoin kaikille, ja tilaan on esteetön kulku Sturenkadun puoleisesta pääovesta.

Mikäli haluat käyttää puheenvuoron tilaisuudessa, vastaa tähän sähköpostiin ja kerro kuka olet ja ketä edustat ja minkälainen teema liittyen lasten oikeuksiin on kyseessä. Varaamme sinulle max. minuutin puheenvuoron.  Rajallisen ajan vuoksi vain muutama puheenvuoroa mahtuu mukaan. Puheenvuorot valitaan teeman perusteella, jotta saisimme mahdollisimman monipuolisen keskustelun aikaiseksi.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan vastaamalla tähän sähköpostiin – 30 ensimmäistä mahtuu mukaan. helsingindemarinaiset2018@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tiedot

Päivämäärä:
20.11.2018
Aika:
19:00 - 20:15

Tapahtumapaikka

TSL:n tanssisali
Sturenkatu 27
Helsinki, 00510
+ Google Map