Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaksi näkökulmaa tulevaisuuden työelämään

11.4.2018 @ 18:00 - 20:00

Avoin keskustelutilaisuus keskiviikkona 11.4. klo 18-20 Tarja Halonen –salissa, Paasitorni  1 ½ krs, Paasivuorenkatu 5 A.  Paremmasta työelämästä keskustellaan kahden alustajan voimin.

Asiantuntija Jenni Karjalainen on kirjoittanut Sorsa-säätiölle työelämän muutoksesta pamfletin Disruptioita posliinikaupassa, joka julkaistaan toukokuun lopussa. Karjalaisen pääväite on, että parempaa ja luovempaa työelämää voi tavoitella jokainen. Poliittisella päätöksenteolla voidaan luoda tälle edellytykset.

”Keskustelu työelämän muutoksesta keskittyy rakenteisiin, vaikka suurin muutoksen tarve on työelämän arjessa. Aito, kestävä ja kasvava muutos lähtee ihmisistä, jos on lähteäkseen. Siihen tarvitaan parempaa johtamista ja rohkeita työntekijöitä, jotka uskaltavat vaatia parempaa”, Karjalainen kertoo.

Varatuomari Kirsti Palanko-Laaka on tehnyt pitkän uran työelämäasioiden parissa SAKssa. ”Oma lähtökohtani on työelämän rakenteiden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin kehittyminen pitkällä aikavälillä sekä uuden teknologian, kuten automaation ja digitalisaation tulevaisuuden näkymät tässä kehityksessä.”

Järjestäjät yhteistyössä Yhteiskuntapoliittinen sos.dem. yhdistys YPSY, Tölö Unga socialister TUS  ja Nuorsosialidemokraatit NUS. Tilaisuudessa on kahvi/teetarjoilu. Tervetuloa!

Lisätietoja YPSYstä:
Tiina Rytky, pj   (tiinan@gmail.com)
Riitta Seppälä, sihteeri (rae.seppala@elisanet.fi)

 

Tiedot

Päivämäärä:
11.4.2018
Aika:
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530
+ Google Map