Tule mukaan Politiikan tulevaisuuspäivään 29.8.!

Ajankohtaista
Lauantaina 29.8. Helsingin SDP järjestää Politiikan tulevaisuuspäivän. Kaisaniemen puistossa järjestetään koko perheen tapahtuma klo 13-15. Tervetuloa viettämään kesäistä päivää vaikka piknikin merkeissä! Ohjelmassa mm. poniratsastusta ja kasvomaalausta. Mukana myös kansanedustaja Tuula Haatainen sekä valtuutettuja.
 
Illalla kokoonnutaan klo 18 alkaen ravintola Maxineen (Kampin kauppakeskus, 6 krs., käynti Annankadulta) pohtimaan SDP:n tulevaisuutta ja viettämään syyskauden avajaisia. Ajatuksia herättelemässä mm. HS:n poliitikan toimituksen päällikkö Marko Junkkari, kirjailija Elina Hirvonen ja tv-tuottaja Roope Lehtinen. Keskustelun juontaa Demokraatin uusi päätoimittaja Mikko Salmi.  
 
Keskustelun jälkeen lavan ottaa haltuun stand up -komiikan nouseva tähti Mebe.

”Mebe on Suomeen lapsena muuttanut kurdi, sulava herrasmies, joka sanoo suoraan mitä ajattelee. Meben repertuaariin kuuluvat niin hauskat ja humoristiset kaskut kuin omakohtaiset kokemukset, terävät sivallukset ja napakat oivallukset yhteisestä maailmastamme. Eddie Murphyn karisma ja Boratin kulmakarvat ovat yhdistelmä joka saa katsomot hytkymään naurusta. Hauskalla tavalla rehellinen Mebe on pohjimmiltaan leppoinen nallekarhu, mutta vitsit purevat kuin piripäiset ahmat.”

http://www.mebe.fi/
https://www.facebook.com/pages/Stand-up-koomikko-Mebe/135559063284094

 Tilaisuudet ovat kaikille avoimia! Tervetuloa!