SDP:n ehdokas Helsingin apulaispormestariksi on Nasima Razmyar

Ajankohtaista,Piirikokous

Helsingin Sosialidemokraatit esittää kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestariksi kansanedustaja Nasima Razmyaria.

Razmyar on toiminut kansanedustajana vuodesta 2015 ja vastannut SDP:n kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapolitiikasta sekä sivistysvaliokunnan jäsenenä että ao. työryhmien puheenjohtajana. Razmyar on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (kansalaistoiminta ja nuorisotyö) sekä opiskelee parhaillaan ylempää korkeakoulututkintoa kulttuurituotannosta. Nasima Razmyar on toiminut Helsingin kuntapolitiikassa vuodesta 2011 mm. kaupunginhallituksen ja kulttuuri- ja kirjastolautakunnan varajäsenenä, ja vuodesta 2013 kaupunginvaltuutettuna ja opetuslautakunnan jäsenenä. Razmyar valittiin aiemmin SDP:n uuden valtuustoryhmän puheenjohtajaksi.

 

Päätöksen asiasta teki Helsingin Sosialidemokraattien piirikokous. Razmyarin vastaehdokkaana piirikokouksessa oli varavaltuutettu Johanna Laisaari. Koeäänestyksessä Razmyar sai selkeän enemmistön äänistä, jonka perusteella piirikokous valitsi Razmyarin ilman ääntenlaskentaa.

Piirikokous päätti myös muista luottamushenkilövalinnoista. Kaupunginhallituksen jäseneksi valittiin Razmyarin lisäksi Tomi Sevander. Koko luottamuspaikkaesityksen löydät täältä.

Lisätietoja:

Hanna Isbom

toiminnanjohtaja

Helsingin Sosialidemokraatit ry

puh. 050-4138299

hanna.isbom@sdp.fi