Käytä ääntäsi kuntavaaleissa!

Ajankohtaista

Tänään on alkanut kuntavaalien ennakkoäänestys. Aikaa ennakkoäänestykseen on nyt poikkeuksellisesti viikko enemmän kuin aiemmin. Tämä on yksi keino, jolla äänestämisestä on tehty kaikille turvallista ja helppoa. Helsingissä on mahdollista äänestää vaikkapa omasta autosta käsin drive-in -äänestyspisteellä. Toivottavasti äänestysajan pidentäminen nostaa myös äänestysaktiivisuutta.

Kuntavaaleissa päätetään kaupungin asukkaiden arjen kannalta kaikkein tärkeimmistä asioista. Pääseekö iäkäs vanhempi palveluasuntoon, onko omassa kaupunginosassa turvallista ja viihtyisää, saako lapsi päiväkotipaikan läheltä kotoa tai onko kaikilla nuorilla mahdollisuus harrastaa? Helsingin kaupunginvaltuustossa tehdään merkittäviä päätöksiä kaupunkilaisten ja kaupungin tulevaisuudesta. Pääkaupungilla on myös iso rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa ja työpaikkojen luomisessa.

Nyt on aika äänestää SDP:n ehdokkaita. Rakennetaan yhdessä kaupunkia, joka on hyvä kaikille sen asukkaille. Äänestäminen on tulevaisuusteko!

Kaikki Helsingin ennakkoäänestyspaikat löydät täältä.

Nasima Razmyar
SDP:n pormestariehdokas