Johanna Laisaari: Pienten asiasta pitää puhua isosti

Ajankohtaista

Helsinkiläinen kansanedustajaehdokas Johanna Laisaari starttasi vaalikampanjansa lauantaina 7.2. Herttoniemessä Hirvenpään majalla.

Laisaari tähdensi puheessaan, että lasten, nuorten ja perheiden asiat ovat politiikan kovaa ydintä siinä missä Nato ja Kreikan velatkin.

– Pienten asiat eivät ole pieniä. Ne eivät ole pieniä tavallisille ihmisille eivätkä yhteiskunnalle. Kyse on ihmisten elämästä ja tulevaisuudesta. Euroissa mitatenkaan koulutus, päivähoito tai vaikkapa neuvolatoiminta eivät ole ihan pieniä juttuja, ehdokas totesi.

IMG 6215Laisaari tuntee työnsä ja luottamustoimiensa kautta lasten ja nuorten arjen hyvin. Hän työskentelee Vantaan lastensuojelussa lakimiehenä ja johtaa puhetta Herttoniemen ala-asteen koulun vanhempain- yhdistyksessä. Laisaari on myös toiminut vanhempien äänitorvena Helsingin koulutaistoissa.

Talvisessa vaalistartissa oli runsaasti väkeä. Tapahtuma veti lapsiperheitä Herttoniemeen kaupunginosan ulkopuoleltakin.

Tapahtumassa terveisensä kertoivat myös kansanedustaja Rakel Hiltunen, professori Pentti Arajärvi ja lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila.

IMG 6246Hiltunen tähdensi asiaosaamisen merkitystä eduskuntatyössä. Myös intoa, paloa ja sydäntä pitää politiikassa olla.

– Lasten asioissa on yhä paljon tehtävää. Esimerkiksi peruskoulun päättävistä pojista joka kahdeksas ei osaa lukea, Kurttila puolestaan totesi.

Johanna Laisaari on ehdolla eduskuntaan sitoutumattomana sdp:n listalta Helsingissä.

Lisätietoa:

http://johannalaisaari.fi

https://www.facebook.com/pages/Johanna-Laisaari/1596920827202747?fref=ts