Ilmoittaudu mukaan Call center -kampanjointiin

Ajankohtaista

SDP on lähtenyt pilotoimaan uutta kampanjoinnin muotoa: Call center -kampanjoinnissa soitamme äänestäjille, kuntalaisille. 

Tässä kampanjoinnin muodossa on paljon samaa kuin ovelta ovelle -kampanjoinnissa, mutta kohtaaminen tapahtuu ovella käynnin sijaan puhelimitse. Näin korona-aikana tämä uusi kampanjoinnin muoto antaa hyvän työkalun vaalikampanjaan, kun tapaamiset eivät ole mahdollisia entiseen tapaan.

SDP Helsinki etsii kuntavaalien puhelinkampanjaan vapaaehtoisia soittelijoita. Tämä kampanjoinnin muoto sopii hyvin myös ehdokkaan tukiryhmän jäsenille!

Puolue tarjoaa valmiin kampanjajärjestelmän, jonka kautta soittelukampanja toteutetaan. Call Center -ohjelmistona käytetään pilvipohjaista ohjelmaa, joka toimii kenen tahansa tietokoneella. Soitella voi vaikka omalta kotisohvalta. Tarvitset vain netin ja tietokoneen.

Jos haluat lähteä soittelijaksi, tulee sinun sitoutua tekemään tietty määrä soittoja. Piiri järjestää infotilaisuuden, jossa voit esittää tarkempia kysymyksiä Call Center kampanjasta. Kaikki vapaaehtoiset saavat tukea ja koulutusta soittelukampanjointiin

Kaikki kiinnostuneet voivat tulla mukaan infotilaisuuteen.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi laittamalla viestiä piirin vaalityöntekijä Mila Kangasniemelle: mila.kangasniemi@sdp.fi. Ilmoittauduthan 31.1. 2021 mennessä!