Haemme toiminnanjohtajaa

Ajankohtaista

Helsingin sosialidemokraatit ry on SDP:n piirijärjestö, joka toimii samalla kunnallisjärjestönä vastaten toiminnasta ja kampanjoista Helsingin alueella.

Toiminnanjohtaja vastaa puoluetyön ja kuntapolitiikan koordinoinnista, järjestötyön kehittämisestä, vaalikampanjoiden valmistelusta ja toimeenpanosta sekä piirijärjestön taloudesta ja hallinnosta. Toiminnanjohtaja toimii myös piiritoimiston esihenkilönä sekä valtuustoryhmän sihteerinä.

Emme edellytä täyttä riviä, mutta arvostamme seuraavia:

– Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.
– Kokemusta poliittisten kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta.
– Näkemystä modernista poliittisesta viestinnästä ja markkinoinnista.
– Kuntapolitiikan tuntemusta.
– Kokemusta järjestötyöstä.
– Kykyä itsenäiseen työotteeseen ja ongelmanratkaisukykyä.
– Taloushallinnon osaamista.

Tarjoamme näköalapaikan Helsingin kuntapolitiikkaan ja työyhteisön, jossa pääsee kehittämään ja kokeilemaan uutta. Toiminnanjohtajan tukena ja tärkeänä työparina on piirin luottamusjohto ja piirihallitus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sosialidemokraattista arvomaailmaa ja sosialidemokraattisen liikkeen hyvää tuntemusta. Työ vaatii myös valmiutta epäsäännöllisiin työaikoihin sekä ajokorttia.

Työpaikka sijaitsee Hakaniemen Ympyrätalossa, SDP:n puoluetoimistossa. Työsopimus on voimassa toistaiseksi. Tehtävästä maksetaan Järjestötoimitsijain liiton työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Haastattelut suoritetaan viikolla 32.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Laura Ylitalo, puh. 045 1655 011. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen toimitetaan sähköpostitse otsikolla ”Toiminnanjohtaja” osoitteeseen laura.ylitalo@sdp.fi 1.8. mennessä.