Anita Hellman Helsingin demareiden puheenjohtajaksi

Ajankohtaista,Piirikokous

Helsingin sosialidemokraatit kokoontuivat lauantaina 7.11. syyspiirikokoukseen hyödyntäen etäyhteyksiä.

SDP Helsingin pormestariehdokkaaksi kevään 2021 kuntavaaleihin nimettiin Nasima Razmyar. Tiedote luettavissa täällä: https://helsinki.sdp.fi/nasima-razmyar-sdpn-pormestariehdokkaaksi/

Syyspiirikokous valitsi toimijat tulevalle kaudelle. Helsingin sosialidemokraattien puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2022 valittiin 44-vuotias itä-helsinkiläinen Anita Hellman: ”Helsinki ja sosialidemokratia on upea yhdistelmä, odotan innolla tätä työtä. Joukkueemme on monimuotoinen kuten kaupunki itse. Rakennamme yhdessä rohkeasti tulevaisuuden Helsinkiä, joka on kaikille, ei vain harvoille.”

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin Olli-Pekka Koljonen (36v.) ja Otto Köngäs (34v.). Piirihallitukseen tulivat valituiksi Petteri Auvinen (49v.), Jemi Heinilä (26v.), Juha Jaatinen (57v.), Eero Kiuru (31v.), Hanna Kivimäki (24v.), Antti Koskela (32v.), Tytti Oras (46v.), Taru Reinikainen (43v.), Leila Vasama (56v.) ja Helena Ylisipola (67v.).

Kokouksessa nimettiin piirin ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat.

”Ehdokasjoukkomme on erinomainen, tuttuja pitkän linjan tekijöitä ja uusia kasvoja eri puolilta Helsinkiä.  Ennätysmäinen jäsenmäärän kasvu ja halu asettua ehdolle riveihimme kertoo, että sosialidemokratialla on tilausta Helsingissä. Ehdokaslistaa tullaankin vielä täydentämään, hienoa että halukkaita löytyy niin paljon. On hieno lähteä tekemään vaalivoittoa yhdessä tämän joukkueen ja valovoimaisen pormestariehdokkaamme Nasiman kanssa”, Anita Hellman iloitsee.

Nimetyt kuntavaaliehdokkaat löytyvät täältä: https://helsinki.sdp.fi/sdp-helsinki-nimesi-ensimmaiset-kuntavaaliehdokkaat/