Ajankohtaista

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Nasima Razmyarshared tweet on Twitter

Tämä viikonloppu oli joukkueiden. 💪Kaunis kiitos kullasta joukkuevoimistelijoille, lentopallojoukkueellemme onnea tuleviin mmkisoihin.

Tytti Tuppurainenshared image on Instagram

Terveisiä Maltalta! Viikon päästä maassa vaalit, ja Joseph Muscatin johtama työväenpuolue on voimissaan. Kampanjointi näkyy kaikkialla, ja tunnelma on korkealla. Labour on pitänyt liberaalia uudistuspolitiikkaa yllä, minkä soisi inspiroivan meilläkin. Tänään on Juhana Vartiaisen syntymäpäivä, ja sain tarjota hänelle aitoa demaritunnelmaa. 👍 Malta on kaunis, historian kyllästämä maa. Tänään täällä alkaa parlamenttien EU-valiokuntien kokous COSAC. Hienoa edustaa Suomea. #Malta #EU #Europe #politicstyttitup

Työryhmät

13:20

Työvaliokunta
Pentti Arajärvi (pj) pentti.arajarvi@iki.fi,  Antti Koskela, Eveliina Heinäluoma, Karita Toijonen, Mia Salomäki ja Hanna Isbom.

Kunnallisen liiketoiminnan kehittämisryhmä
Jouko Sillanpää (pj), puh. 040 827 6542, jouko.sillanpaa@elisanet.fi  , Valtteri Aaltonen, Ari Lehtinen, Sinikka Vepsä, Jyrki Lohi, Martta October, Karita Toijonen, Samuli Vapaasalo, Tomi Sevander, Jape Lovén ja Reijo Vuorento.

Sosiaali- ja terveyspolitiikan valmisteluryhmä
Reijo Vuorento (pj) reijo.vuorento@kuntaliitto.fi, Maija Anttila, Hannele Siika-aho ja Nelli Nurminen.