Ajankohtaista

SDPshared image on Instagram

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu. #opiskelija #huoltajakorotus #perhe #puoliväliriihi #silmänkääntötemppusosialidemokraatit

Sosialidemokraatit SDPshared photo on Facebook

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu.Sosialidemokraatit SDP

Timo Harakkashared tweet on Twitter

SOS jakaa lisää menoja ja ministerinsalkkuja ja tekee *seuraavalle* hallitukselle miljardileikkauksia. Tulkaa pois,Suomi ansaitsee parempaa.

Antti Rinneshared tweet on Twitter

Hallitus jää kauas työllisyystavoitteestaan. Illan uutinen: Kolme uutta ministeriä. Lopputulos on työllisyyden suhteen pettymys.

Ville Skinnarishared tweet on Twitter

Miljardi Soten tietojärjestelmiin on hyvä sijoitus, jos se käytetään uusin avoimiin järjestelmiin - ei upoteta rahoja vanhaan eli Apottiin.

Maria Guzeninashared image on Instagram

#suomi100 näyttely avattu Euroopan neuvoston yleiskokouksessa Strasbourgissa! Sataan vuoteen mahtuu paikoin vaikeaakin historiaa, mutta eteenpäin on menty. Tehdään seuraavista sadasta vieläkin hienompi menestystarina.maria_guzenina

Tomi Sevander SDP:n valtuustoryhmän johtoon

Ajankohtaista 15:23

Helsingin sosialidemokraattinen valtuustoryhmä on valinnut Tomi Sevanderin ryhmän uudeksi puheenjohtajaksi. Sevander on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu sekä teknisen lautakunnan puheenjohtaja. Tomi Sevander on 44-vuotias ja työskentelee Helsingin väkivaltarikosyksikössä vanhempana rikoskonstaapelina.

SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja vaihtui, kun tehtävää kuluvan kauden hoitanut Osku Pajamäki luopui paikastaan. Pajamäki ei pyri kaupunginvaltuustoon seuraavissa kuntavaaleissa uusien työtehtävien vuoksi. Hän on toiminut Helsingin kaupunginvaltuutettuna 20 vuotta. Pajamäki jatkaa valtuutettuna ja kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana kuluvan valtuustokauden loppuun asti.

Ryhmän varapuheenjohtajina jatkavat Maija Anttila ja Ville Jalovaara.