Ajankohtaista

Antti Lindtmanshared tweet on Twitter

Voisiko Holmströmin puheen yksityisen ja julkisen sektorin rooleista kiteyttää niin, että yhteiskuntaa ei pidä yrittää johtaa kuin yritystä.

Eero Heinäluomashared tweet on Twitter

Bengt Holmströmillä todella vakuuttava ja ajatuksia herättävä esiintyminen eduskunnassa. Julkisen ja yksityisen raja. Soteen hyvät ohjeet.

Maria Tolppanenshared tweet on Twitter

Tiilikainen:3:s sektori ei ole vastuussa köyhien ruokahuollosta, se ei tarvitse tukea.Haloo: sos.politiikka ei toimi, ruokajonot kasvavat!

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Kun sote-lausuntoja ja kyselyiden tuloksia lukee, ei voi kuin ihmetellä, että miten alunperinkään on saatu aikaan näin epäsuosittu esitys?

SDPshared image on Instagram

Kuntavaaleissa meillä kaikilla on mahdollisuus tehdä kaksi päätöstä. Päätös siitä, mitä mieltä olemme hallituksen politiikasta sekä päätös siitä, mihin suuntaan Suomen kuntia kehitetään. SDP:n vaihtoehto on inhimillinen ja turvallinen Suomi. Sellainen Suomi, jossa kaikki pidetään mukana. #kaikkimukana #sdp #kuntavaalit #suomi #politiikkasosialidemokraatit

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

"Kuntavaaleissa meillä kaikilla on mahdollisuus tehdä kaksi päätöstä. Päätös siitä, mitä mieltä olemme hallituksen politiikasta sekä päätös siitä, mihin suuntaan Suomen kuntia kehitetään. SDP:n vaihtoehto on inhimillinen ja turvallinen Suomi. Sellainen Suomi, jossa kaikki pidetään mukana." Antti Rinne SDP:n puheenjohtajaSosialidemokraatit SDP

Maria Tolppanenshared tweet on Twitter

Sampo Terho sotesta Aamu tv:sä: "Henkilöstön määrä ei ole tärkeä" Persut eivät siis mahdollisista potkuista huolta kanna. Voi kylmyyttä.

Sosialidemokraatit SDPshared photo on Facebook

Tänään alkaa kuntavaalien ennakkoäänestys! Aiotko sinä äänestää jo ennakkoon vai vasta varsinaisena vaalipäivänä? Paina 👍, jos aiot äänestää ennakkoon Paina ❤, jos aiot äänestää vaalipäivänä Pidetään kaikki mukana!Sosialidemokraatit SDP

Matias Mäkynenshared image on Instagram

Huh! Huomenna lähtee käyntiin kolmansien kuntavaalieni ennakkoäänestys ja yhteensä jo yli 10. vaalini kokonaisuudessaan. Kaikki alkoi 2008 kuntavaaleista ja sen jälkeen on kaikenmoista ehtinyt tapahtua. Oppinut olen valtavasti ja nyt lähden innokkaampana ja osaavampana kuin koskaan hakemaan paikkaa Vaasan valtuustossa. Ensisijaisena tavoitteena mielessä nuorten mielenterveyspalveluiden parantaminen. Muita tärkeitä juttuja #digitalisaatio, #startup-Vaasa ja #kulttuuri-kentän laajentaminen kaupungissa. Muistakaa nro 81!matiasmakynen

Kristiina Salonenshared image on Instagram

Onnea on vaalityön keskellä saada huomaavaiselta ihmiseltä suklaarasia tsemppaukseksi. Ihmiset - murheineen, iloineen, toiveineen ja kannustuksineen. He ovat syy siihen, että olen ehdolla vaaleissa. <3 Huomenna se äänestys sitten alkaa.kristiinasalonen

Anna ääni kaupungille, joka liikuttaa

17:23

Koko kaupungin kattavan joukkoliikenteen on oltava edullista ja sujuvaa.

Helsingissä on voitava liikkua sujuvasti ilman omaa autoa. Poikittaislinjoja on parannettava ja raiteiden varrelle tarvitaan lisää liityntäpysäköintiä. Parantamalla joukkoliikennettä ja kevyen liikenteen väyliä yksityisautoilu vähenee ja kävelykeskustaa voidaan laajentaa. Voisiko joukkoliikenne olla maksutonta ruuhka-aikojen ulkopuolella?

Kaikille lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuudet.

Harrastusmahdollisuuksia on tuotava koulupäivien yhteyteen. Jokaiselle lapselle on taattava mahdollisuus harrastaa varallisuudesta riippumatta.

Liikuntapaikkoja lähellä ja monipuolisesti

Koko Helsinki liikkeelle! Liikunta ennaltaehkäisee sairauksia ja auttaa pysymään kunnossa. Kaikilla helsinkiläisillä tulee olla mahdollisuus harrastaa liikuntaa maksutta tai kohtuulliseen hintaan. Liikunta- ja uimahallien, lenkkipolkujen ja muiden liikuntapaikkojen on oltava helposti saavutettavissa joka puolella kaupunkia.

Esteetön Helsinki – liikkumisen mahdollisuudet kaikille

Esteetön kaupunki on tasa-arvoinen kaupunki. Uusia asuntoja, palveluita ja alueita suunniteltaessa on kiinnitettävä huomiota esteettömyyteen ja siihen, että ne ovat kaikkien saavutettavissa. Joukkoliikenteen on palveltava myös liikuntavammaisia.